Over Ons

Meer dan 100 jaar ervaring met landbouwmachines. 

In 1898 startte Emiel Vallaey met de productie van landbouwmachines. Zijn zoon Remi Vallaey verkocht vanaf de jaren twintig CLAEYS stationaire dorsmachines. Nadat Claeys opgekocht werd door New Holland, vulde de derde generatie, Gabriël, het gamma machines aan met persen en later met hakselaars.

Vandaag is Huis Vallaey, geleid door Remi, achterkleinzoon van Emiel, en zijn echtgenote Ingrid, hoofdverdeler voor het volledige gamma New Holland oogstmachines, tractoren en verreikers. Andere topmerken door Vallaey verdeeld zijn Agrifac (zelfrijdende spuiten), Geringhoff, Tidue, Record, Maschio, Dibo en Herriau.

Ondanks de snelle groei blijft Vallaey een familiebedrijf waar men de noden van de klant probeert te verhelpen op een aangename en professionele manier.

 

Allis Chalmers werd indertijd verkocht als           Vader Gabriël in werkplaats

 

Grootvader Remi in werkplaats        Remi Vallaey, grootvader van huidige Remi, op Allis Chalmers. Op achtergrond de vroegere bedrijfsgebouwen in Weststraat 16.

Onze garanties

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen, professioneel advies en een snelle en correcte levering van uw bestelling.

Topkwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Onze experts staan klaar om u te helpen per email of telefoon!

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Advies op maat

Door de jarenlange ervaring en de nodige kennis die wij graag met u delen garanderen wij u de beste kwaliteit van onze producten. Wij staan u graag bij met advies! Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Webshop door KMO Shops - Copyright © 2019 - Huis Vallaey